En hel dag på sjukhuset

God kväll på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag! Dagen har varit lite av ett helvete för mig och började redan vid klockan 9:00 imorse.. De senaste dagarna har jag haft så otroligt ont i högsidan av magen och har knappt kunnat stå upp - men imorse så ringde jag vårdcentralen och fick en tid redan klockan 10, så jag gick upp och gjorde mig iordning så kom mamma och hämtade mig och körde dit mig. Fick ta ett blodprov och det hela slutade med att hon skickade en remiss till sjukhuset så fick tillbringa hela dagen på sjukhuset och ta massa olika prover.
Minst 6 olika blodprover och för en person som är livrädd för nålar är det väldigt utmattande. Men det var värt att ta alla prover för att få svar på vad det kunde vara - jag som avvaktade i 3-4 dagar med smärta var inte det smartaste då det visade sig vara urinvägsinfektion upp i njuren samt en lätt inflammation i blindtarmen. Men nu är jag äntligen hemma igen och har sovit några timmar sen jag kom hem då jag verkligen var så otroligt trött.

Ligger just nu i soffan med täcket och massa kuddar och kollar lite film - kan inte göra så mycket nu mer än att vila och försöka må bättre snart. Har fått mina tabletter jag ska ta 2 gånger om dagen så hoppas på att det hjälper och att dessa dagar går snabbt så jag kan återgå till mina gamla rutiner.. Vad har ni gjort idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska fortsätta kolla lite film och fixa en kopp grönt te och bara mysa ner mig - hoppas att ni alla mår bra så hörs vi mer imorgon finisar..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fy vad tradigt.. utinvägsinfektion är hemskt 😳 krya på dig finis!
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Verkligen, tack så mycket fina du! <3
nouw.com/louisehermes
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
nejmen gud, krya på dig💖
nouw.com/jenniferliindqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229