En ledig dag i min smak

Frukost, gossip girl och jobb framför datorn, kunde inte få en bättre start på min lediga dag! Vaknade vid 10 tiden och kollade telefonen och såg att mitt paket äntligen kommit så jag gick direkt och hämtade ut det - beställde hem lite skönhetsprodukter och skulle ni vara intresserade så hittar ni min skönhetssida på instagram, BeautyByHermes.

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat för idag, ska bara ta det lugnt i soffan framför serie och äta massa gott - vädret var väldigt skönt och det var verkligen frisk luft, så kommer nog ta en långpromenad med Luna då vi både behöver det.. Speciellt Luna då hon måste komma ut ett x antal gånger om dagen, men men.. Det är skönt att få komma ut själv ibland också. Vad har ni planerat idag då finisar?
Tänkte att jag även ska boka tvättid inför imorgon då jag är ledig imorgon också och behöver tvätta innan helgen så jag slipper tänka på det sen. Hur som helst, nu ska jag äta lite frukost, kolla några avsnitt av Gossip Girl och sen blir det jobb från datorn och telefonen. Hoppas att ni har en underbar onsdag framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229