1 September

Godmorgon på er mina darlings, idag är det 1 september och vi välkomnar september med öppna armar - älskar verkligen att regner har börjat ösa ner, kylan är runt hörnet och det är verkligen bara så mysigt att september äntligen kommit. En av mina favoritårstider är verkligen höst/vinter. ☔
Just nu ligger jag kvar i sängen med en kopp te och öppet fönster och hör hur det regnar ute, verkligen så mysigt att starta dagen såhär, frisk luft, ligga i sängen med en kopp te och bara ta det lugnt.

Lördag idag som sagt och jag har ingenting speciellt planerat för idag, jag ska bara ta det lugnt och försöka tvätta lite och få lite städ gjort.. Mer än så är det faktiskt inte, haha. En ganska lugn dag för min del, men det vill jag gärna ha innan jag börjar jobbet på måndag igen. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag bara ska fortsätta koppla av framför någon film och sen blir det tvätt, städ och iväg, har ändå en hel del saker för hemmet nu efter flytten som måste fixas så tänkte att det ska bli klart idag.
Hur som helst, hoppas att ni har en underbar dag framför er och att ni alla är pigga och glada!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

sihamklingofstrom
sihamklingofstrom,
ser så mysigt ut!
nouw.com/sihamklingofstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229