10 Januari

Hej på er finisar, hoppas att allt är super med er och att ni har haft en underbar dag! ✨ Vaknade inte så tidigt idag då jag sovit borta och sovit hur skönt som helst, så man ville ju nästan fortsätta att sova hela dagen, haha. Men det kunde jag inte göra då jag hade en del jag lovat att göra idag.

Vad har ni gjort idag då finisar? Gjorde mig iordning innan jag begav mig in till stan runt 13:00 och kikade runt lite tills jag skulle möta upp min lillebror så jag lovade honom att han skulle få ett frisörbesök betalat av mig, haha - så snäll syster som jag är så shoppade jag även en del åt honom! Efter allt så kom vi hem ganska snabbt då det verkligen är sinnesjukt kallt ute och idag har det blåst extra mycket med så det har bitit igenom vinterkläderna, haha. Kommer bli så skönt när värmen kommer igen!
Hur som helst, ännu en dag som jag fick med mig någonting hem jag med och det blev ett mjukisset från Cubus - älskar verkligen deras mjukisset, så otroligt fina och så sköna! Det enda jag går runt i här hemma. Mer bilder kommer imorgon och jag ska även fota naglarna då ni inte fått se dom ännu.

Nu tänkte jag att jag bara ska ta det lite lugnt och kolla youtube - finns inte så mycket mer att göra då vädret är för kallt och blåsigt och jag känner mig lite småseg.
Hoppas att ni alla har haft en underbar dag så hörs vi mer imorgon!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
LouiseHermes
LouiseHermes,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229