10 Maj, Kristi himmelsfärdsdag

God morgon på er darlings, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och vaknat upp ännu en dag med ett underbart väder utanför fönstret! 🌟

Vaknade runt nio tiden och låg i sängen ett tag och kollade igenom telefonen och alla notiser som kommit upp under natten. Kan ju säga att det var nästan bara notiser från Coin Master, haha. Att jag fortfarande orkar sitta och spela det spelet och inte tröttnat på det! Någon mer av er som spelar det och fortfarande inte tröttnat som jag?

Torsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat mer än att jag tänkte ta och städa lite och göra mig av med lite gamla skokartonger - förstår inte riktigt hur jag lyckats samla på mig så många och inte slängt dom, haha. Men ska bli skönt att rensa lite. Hade tänkt att jag också skulle ta och tvätta lite nu när jag ändå är ledig och kan passa på att få det gjort så jag inte går flera dagar utan att tvätta och tvätthögen bara blir större.. Så bättre att bara ta tag i det.
Imorse tog jag även tag i disken så den är klar och jag behöver bara städa lite, slänga kartonger och tvätta - så en ganska "lugn" dag om ni frågar mig, haha.

Mer än så ska jag faktiskt inte göra.. Jag har även bakat lite, haha.. Som vanligt, när jag är uttråkad så bakar jag - men jag själv tycker att det är lite som terapi att stå och baka.. Tror jag är ensam om det, men det kanske finns fler där ute som är precis som jag när det kommer till att baka.
Men hörni, nu tänkte jag att jag ska börja plocka fram alla gamla skokartonger och slänga dom, boka en tvättid och sen starta igång med allt så det blir klart - sen kan jag göra lite vad jag vill nästan! Planering kring youtube och bloggen blir det garanterat - var ett tag sen jag planerade videos och inlägg, så för en vecka framåt blir det åtminstone att planera lite!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Isabellehamrin
Isabellehamrin,
Hoppas du får en fin dag!🌸
nouw.com/isabellehamrin
LouiseHermes
LouiseHermes,
Detsamma fina du! 😃 <3
nouw.com/louisehermes
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Åh vilken god frukost😍 Hoppas du får en fin fredag !! kramar
nouw.com/vägentillfriheten
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket, detsamma fina du! kram 😍
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229