11 timmars arbete

Vilken dag alltså.. Herregud, känner mig helt slutkörd efter dagens arbetspass.. Totalt jobbat i 11 timmar idag och imorgon är det två pass också - jag trodde jag bara hade ett pass från 18:00 till 22:00 imorgon, men jag hade visst från 12:00 till 16:00 också. Som tur är så är det två korta pass och det är färre timmar än vad det har varit idag så kommer inte vara lika trött imorgon.. + att jag får sovmorgon! ☀

Tisdag imorgon och jag har lite att ta tag i, ska hämta ut paket, jobba och mellan mina två pass har jag två timmar och under den tiden ska jag in till stan för ett ärende. Så det blir ändå en hel del imorgon också, funderar på om det blir en stressig vlogg imorgon kanske? 😉 Haha, vi får se om jag orkar släpa med mig kameran.. Annars kan ni alltid följa mig på Instagram (LouiseHermez) eller Snapchat (LouiseHermes).
Vad har ni haft för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska göra mig iordning för natten och gosa ner mig i sängen och bara ta det lugnt tills jag somnar.. Mer uppdatering kommer imorgon och jag lovar att uppdateringen ska bli bättre och lite roligare. Ni får jättegärna skriva en kommentar om vad ni skulle vilja se lite mer av här på bloggen!


Good Night
Angels

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Allra finaste du!! Checka gärna in min blogg finis o läs bla om mitt påsklov!! Kram
nouw.com/sarafogelström
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229