20 oktober

God morgon pĂ„ er, hoppas att ni har sovit gott! 🎀 Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu med datorn i knĂ€t och Ă€nnu en protein milkshake till "frukost".. Visst vid denna tiden Ă€r det nĂ€stan lunch, men kĂ€nner att nĂ€r jag har vaknat vill jag Ă€ndĂ„ Ă€ta nĂ„gonting enkelt sĂ„ det inte blir att att jag efter 10 timmars sömn Ă€ter nĂ„gonting "tungt" och fĂ„r ont i magen.. Vill egentligen sova ut mer, men kĂ€nner att bara pĂ„ dessa fĂ„ minuter jag har varit vaken sĂ„ har jag piggnat till oerhört, och varför Ă€r för att jag öppnat upp ett fönster precis bredvid mig och fĂ„r in lite kyla och frisk luft.
SÄ om ni ocksÄ Àr morgontrötta som mig sÄ tipsar jag verkligen om att öppna fönstret för att fÄ frisk luft och det blir en bÀttre start pÄ dagen verkligen!

Lördag idag och jag har ingenting speciellt planerat mer Àn att jag ska jobba idag frÄn 13:00 till 17:00, sÄ jag ska strax göra mig iordning, men först sÄ mÄste jag gÄ ut lite med Luna sÄ hon fÄr göra sina morgonbehov och sen blir det att bege sig mot bussen. Vad har ni för planer idag dÄ finisar?
Nu ska jag göra mig iordning och ut pÄ en liten promenad med Luna och sen sÄ ska jag bege mig mot bussen. Hoppas att ni har en underbar lördag framför er sÄ hörs vi mer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Har inte smakat den Ànnu...
nouw.com/jessina
LouiseHermes
LouiseHermes,
Verkligen riktigt god 😃
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229