2019 kalender

Hej på er finisar, hoppas att ni har haft en underbar dag hittills och att ni alla mår bra! 💝 Vaknade runt 11 tiden idag och åt frukost ganska direkt, sen tog jag en lång och skön dusch för att piggna till lite och nu är jag äntligen pigg och fräsch inför dagens planer.

Sitter just nu i sängen och tänkte skriva in lite saker i min nya kalender, eftersom det är 2019 nu och har fått den perfekta starten på 2019 - kunde verkligen inte bli gladare över vad som händer lite längre fram.
Januari månad ser just nu ut att vara ganska dött då jag jobbade som mest i slutet på november och hela december, men jag hoppas på att jag i alla fall kan få några pass under denna månaden så jag inte bara sitter hemma största delen av tiden och inte gör någonting.

Nu tänkte jag att jag ska fixa en kopp kaffe, sätta mig med min kalender och skriva in alla nödvändiga saker att komma ihåg, sen blir det nog lunch / middag ute med en vän.. Hur mysig dag som helst - det bästa är att det är klarblå himmel och sol, blir verkligen en helt annan energi än när det är mulet och tråkigt.
Vad har ni för planer idag då finisar?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Wow vilken fin kalender!!
nouw.com/juliablomgren
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket! ☺️
nouw.com/louisehermes
myglitterobsession
myglitterobsession,
Bland det bästa som finns att få börja skriva och planera i en ny kalender 😊 Väntar på en jag beställt också, hoppas den kommit idag!
nouw.com/myglitterobsession
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229