24 Macaroons

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra torsdag hittills.. 🌺 Vaknade ganska tidigt idag men det är för att jag somnade väldigt tidigt igår, men det känns skönt att ha vilat ut och vakna utan något alarm.

Mina planer för idag är att fortsätta packa och städa lite, sen ikväll ska jag iväg för att jobba 19:00 till 22:00 så det blir bara 3 timmars jobb ikväll. Det känns ändå väldigt skönt att jag är ledig hela dagen och bara har ett kort arbetspass på 3 timmar ikväll. Vad har ni för planer idag då finisar?

Jag var nyss nere i affären och köpte med mig lite Macaroons då jag var så otroligt sugen på det och jag köpte med mig 2 paket med 12 stycken i varje, haha. Smakerna är ju dom jag brukar äta så det känns ju bra att man inte behöver slänga några för att man inte tycker om smakerna. Finns nog ingenting bättre än Macaroons på hösten/vintern med en kopp te till!

Nu tänkte jag att jag ska ta det lugnt framför någon serie och även framför youtube, och sen blir det att fortsätta med packningen och senare ikväll blir det jobb. Hoppas att ni har en underbar torsdag framför er så hörs vi mer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

mayajonsson
mayajonsson,
Åh macaroons är ju så gott, äter det alldeles för sällan!
nouw.com/mayajonsson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Verkligen så gott, kolla Netto om du vill ha, 12-pack för 39,95kr 😍
nouw.com/louisehermes
Lexochlogan
Lexochlogan,
Å vad gott, synd vi inte har netto här. Ser ju riktigt lyxiga ut
nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229