3 jobb - arbetsnarkoman?

God morgon på er darlings, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni är pigga och glada en fredagsmorgon som denna. 🌸 Vaknade vid 7:30 och gick direkt upp ur sängen för att ta en ännu en morgonpromenad i det fina vädret. Alltså den senaste tiden så känns det verkligen som att jag har börjat bli mer av en morgonmänniska, verkligen så härligt.. Känns verkligen som att jag får mer gjort när jag går upp tidigt och startar dagen än om jag bara sover bort halva dagarna utan att göra någonting och bara slöa.. Mer produktiv är jag nu och det känns så otroligt bra!

Fredag idag som sagt och jag har inte så jättemycket planerat, jag ska till praktiken 11:00 till 15:00 egentligen, men eftersom jag ska iväg vid 14:00 på ännu en arbetsintervju så kan jag bara vara där till klockan 13:00 om jag ska hinna äta och ta mig till arbetsintervjun.. Jag är verkligen så taggad och om jag får detta jobb så kommer jag ha hela tre jobb i sommar.. Nu tänker kanske ni "men hur orkar du?" - jag är sån att jag vill hålla igång hela tiden och nu när jag väl slutar skolan vill jag att detta ska bli att jag jobbar upp massor och sparar en hel del då jag har så otroligt mycket planer inför 2018, eller ja, resten av 2018 som är kvar. Ett av dom stora sakerna är att köpa en ny lägenhet! Men ni kommer självklart att få följa med på hela min resa under 2018! ✨ Efter arbetsintervjun så ska jag och älskling inte göra så mycket, går det bra på arbetsintervjun så kommer vi förmodligen fira lite - och jag kommer självklart att uppdatera er om er också! Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska göra i ordning lite kaffe och sen ska jag börja göra mig i ordning för praktiken. Hoppas att ni alla har fått en underbar start på dagen och att ni alla är pigga och glada med roliga saker framför er idag!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229