4/9 jobb & promenad

God morgon på er darlings, en natt med jobbig sömn för min del och jag fattar inte varför.. Somnade så skönt, men sen under natten så låg jag och vred och vände och vaknade upp flera gånger. Men men, jag är hyfsat pigg nu i alla fall och får hoppas på att jag håller mig pigg och får bättre sömn natten till imorgon. 🌸

Vad har ni för planer idag då finisar? Jag har inga speciella planer för idag mer än att jag börjar jobbet vid 14:30 och slutar 19:30, känns ganska skönt att jobba men dock är det stängning så det är en hel del att göra då.. Hade exakt samma pass igår och allting gick väldigt fort. Får hoppas på samma sak idag att allting går smidigt och fort.
Jag hade även tänkt att jag skulle gå till jobbet både innan och efter, det var verkligen så otroligt skönt att få gå igår kväll efter jobbet, men den enda nackdelen var ju att mina hälar gjorde en aning ont efteråt, men det är ingenting som sitter kvar idag så det är tur det. Men samma visa idag, fast idag blir det även promenad innan jobbet.

Nu har jag precis ätit lite frukost och tänkte att jag ska sätta mig i soffan och kika lite på youtube och ta det lugnt innan det är dags för mig att göra mig iordning. Hoppas att ni alla har en underbar tisdag framför er och att ni mår bra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229