Alla <3 dag, 14 Februari

God förmiddag på er babes, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni alla mår bra! <3 Vaknade upp för en stund sen och sitter just nu med lite jobb från min Instagram och svarar på lite DM's och ska strax dra på mig kläder för att gå ut på en långpromenad med Luna.

Fredag idag och även alla hjärtans dag, men jag har ingenting speciellt planerat mer än jobb på äldreboendet och även jobb framför datorn och telefonen - tycker inte alla hjärtans dag är så jättespeciellt om jag ska vara ärlig, men men.. Vi alla tycker olika.
Jag har börjat äta så otroligt mer nyttigt dom senaste 2-3 dagarna och även börjar träna genom att göra hemmaövningar från youtube / träningsappar och bara en sån sak att det har förbättrat hur jag sover är sååå guld. Skulle ni vilja att jag delar med mig av mat och träning jag följer och även resultat vecka efter vecka eller vill ni inte det? Kommentera gärna nedanför!

Men nu tänkte jag att jag ska tvätta ansiktet och fräscha till mig, sen blir det ut på en långpromenad med Luna och bara njuta av solljuset och den friska luften! Vad har ni för planer idag då finisar?
Glöm inte att följa mig på Instagram så ni inte missar vad som kommer upp ikväll - för er som älskar skönhet & hälsa, jag tycker inte ni borde missa detta i alla fall!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229