Ändrade planer

Som vanligt så blir alltid mina planer ändrade, haha. Men idag till någonting roligt faktiskt - det är nämligen så att jag och Antonia har sedan ett tag sen tillbaka suttit och pratat om att vi ska gå på Shan Atci's stand up comedy, om ni inte vet vem han är så kan ni söka på youtube/google.. Han är då en komiker som jag och Antonia älskar och som är så otroligt rolig verkligen!

Men sen jag vaknade så har jag hunnit med att städa en hel del, och nu återstår bara tvätt, men det tar jag imorgon då jag kommer hem ganska tidigt för Antonia jobbar och jag måste ju ändå bli klar med tvätten denna helgen - så för mig och Antonia blir det att se Shan ikväll, efter det blir det myskväll hemma med roliga filmer och massa gott. Hur ser er lördag ut finisar?

Eftersom Antonia åker iväg och jobbar på Rhodos i sommar så ska vi försöka ses så mycket vi kan och ta vara på tiden tillsammans då hon är borta i 3 månader.. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne - kommer verkligen att sakna henne så otroligt mycket. Men vi får göra det vi gör bäst, prata i telefon / FaceTime en hel del, haha. Våra telefoner har börjat strula på grund av att vi pratar så mycket i telefon, haha. Lite kul faktiskt!

Hur som helst, nu ska jag packa ner det som behövs, sen ska jag vänta in tiden innan jag ska bege mig mot stationen för att ta tåget till Antonia - hoppas att ni får en underbar lördag!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229