Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma igen efter ännu ett arbetspass där jag har stängningen.. I dag var det mycket jobbigare än igår på grund av att under hela den tiden jag höll på med stängningen så gick larmet i köpcentrumet, det bara tjöt och tjöt och nu är jag tacksam över att vara hemma i tystnaden. 😌

Imorgon är det jobb för mig del, börjar klockan 10:00 till 14:00 på mitt ena jobb, sen 15-18 på mitt andra jobb.. Jag bara jobbar, jobbar och jobbar, men det är för att jag har höga mål och sparar pengar för exempelvis bil och för att köpa en lägenhet.. Har även lite planer på att eventuellt åka utomlands till vintern. Vet inte riktigt vart jag vill åka, men vill så gärna utomlands där det är varmt och där man kan sola och bada. Är inte så mycket för att åka till ställen där det inte är värme, sol och bad.. Haha, det enda undantagen jag skulle göra är om det skulle varit Paris, New York eller Chicago.

Vad har ni gjort idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt framför någon film och somna tidigt så jag börjar jobbet vid 10 och kommer inte hem förens vid 19 på kvällen.. Så en hel del energi måste jag samla på mig under natten för att orka gå upp imorgon och jobba.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229