Arbete, arbete & mer arbete

Alltså efter en hel dag med jobb och slit och nu ligger jag i min underbara säng, tillsammans med min dator och en liten cola och njuter av lugnet.. Mår verkligen inte hundra och som jag skrev imorse så kommer jag att må sämre efter allt arbete denna helgen då jag inte har tagit det lugnt en sekund.

Men det hindrar inte mig från att jobba och snart är jag tillbaka i skolan igen och då kommer det vara lite mer rutiner än vad det har varit nu på lovet.. Jag har ju försökt att utnyttja varje sekund till att ta det lugnt, inte behöva tänkte på en massa saker och försöka ha lite egentid som vi alla behöver ibland. Skulle gärna vilja ha några extradagar att vara ledig, men man får ju inte alltid det man vill här i världen.

Vad har ni haft för planer idag då finisar? Som sagt så har jag jobbat hela dagen, och när jag slutade så gick jag förbi Hemköp för att handla lite då jag behövde exempelvis yoghurt och mjölk, och det är två saker jag alltid måste ha i mitt kylskåp! Varför måste jag det? Jo, för denna tjej har äntligen lärt sig att äta frukost och lärt sig vad frukost innebär och vilken stor skillnad det faktiskt gör att äta frukost. Har tidigare aldrig ätit frukost då jag alltid mått illa av att äta saker på morgonen, men sakta med säkert så har jag börjat äta mer och mättande saker, som yoghurt och müsli tillsammans med te och ett kokt ägg (+ ett glas vatten på det).. Kan säga att det är det bästa som hänt, att lära mig att äntligen äta en bra frukost!

Men hörni, nu tänkte jag att jag ska glo på serie och bara ta det lugnt resten av kvällen - ska sova ännu tidigare idag då jag ska jobba klockan 6:00 imorgon.. Wihoo, undra hur pigg denna tjej kommer vara! (?!)

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Marielle
Marielle,
Skönt att äntligen få slappna av lite. Håller tummarna för att du skall känna dig bättre snart! <3 Frukost for the win 😉
www.nouw.com/mallas
natalie
natalie,
Hoppas du mår bättre snart, jätte fina bilder <3
nouw.com/karlssonnatalie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229