Arbete & mer arbete

Arbete och mer arbete, det är vad mina dagar består av nu, haha.. I morgon kommer det vara ett kortare pass och enligt väderappen i telefonen ska det vara superfint väder så jag ska passa på att lägga mig på stranden och sola i några timmar då jag inte har så mycket tid till det annars. ☀

I dag har jag jobbat från 13:00 till 16:30, fick jobba över några minuter, men det spelar inte så stor roll, var liksom 30 minuter och tiden går verkligen så otroligt fort när man jobbar på Espresso House där man verkligen ALLTID har någonting att göra - så det känns ändå ganska skönt att inte tiden går sakta i alla fall.
I morgon då blir det som sagt strandhäng för min del och efter det blir det jobb - kommer nog ligga på stranden fram till 14:00 och efter det hem och duscha och göra mig i ordning för arbetspasset. Kommer nog bli så dom dagarna jag jobbar kortare pass senare under dagarna så ska jag ta mig tiden på förmiddagen att vara lite på stranden, eller ta tid till städning osv..
Vad har ni för planer i morgon då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska göra i ordning en kopp te och sätta mig i soffan framför fläkten och kolla lite serie och ha en lugn kväll.. Hoppas att ni alla har haft en underbar dag och att ni har roliga planer inför morgondagen!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Mysigt o kolla pä serier 😊
CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229