Arbetslivet passar mig bättre

Hej på er finisar, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en toppendag idag! 🌟 Vaknade upp vid åtta imorse när jag egentligen hade sovmorgon och inte började jobbet förens vid klockan 14:30, men det är för att jag skulle hinna med en del städ för att på torsdag kommer en mäklare hit och ska fota och kolla lägenheten lite.. Så jag passade på att få största delen av städningen gjort idag. Nu återstår bara lite småsaker sen är allting redo för fotografering.

Började som sagt jobbet idag vid 14:30 och slutade vid 19:30 - nu har jag äntligen lagt mig i sängen med mjukiskläderna på, tvättat bort sminket och gjort mig i ordning för natten. Känns så otroligt skönt att ha jobbat ett pass idag, komma hem och ta det lugnt för att imorgon jobba ännu mer. Kan ju säga att när jag tog studenten och började jobba har jag varit mer taggad på att gå upp på morgnarna och fixa en kopp kaffe, sitta i solen och bara starta upp mina dagar på bästa möjligt sätt.. Känns så mycket bättre att gå till en arbetsplats och träffa nya människor och lära mig nya saker varje dag som man alltid kan ha nytta av, till skillnad från att ha svårt att gå upp på morgnarna, försova sig, komma till skolan, sitta vid en bänk och inte lära mig någonting.. Kan säga att arbetslivet passar mig så mycket bättre än "skollivet".. Men det är skönt att skolan är ett avslutat kapitel i mitt liv!

Jag börjar i alla fall bli riktigt trött nu, ska lägga mig strax då jag ska upp klockan 8:00 imorgon för att fortsätta städa lite till och sen börja jobba vid 10:00, efter det så tar jag helg.. Får vara ledig i fyra dagar innan jag jobbar igen, känns skönt men ändå inte, haha. Vad ska jag ens hitta på under dessa fyra dagarna, haha. Kommer nog passa på att spela in videos och ta lite bilder så det alltid finns bilder på lager när jag uppdaterar.
Hur som helst, hoppas att ni alla har haft en helt underbar dag och att ni alla är pigga och glada - nu ska jag faktiskt lägga mig då jag känner hur mina ögonlock känns väldigt tunga.

Godnatt på er mina fina läsare!

Tre favoriter från instagram - LouiseHermez heter jag där!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229