Black Friday, studentmössa & jag

Vilken dag hörni, jag har under hela dagen varit på min praktik och kan ju säga att Black Friday inte är någonting för mig i fysiska butiker.. Visst, det är riktigt kul att det är mycket på rea och hela det där, men just när det kommer till att shoppa i fysiska butiker så avskyr jag verkligen hur människor faktiskt beter sig som djur och verkligen inte kan visa sin mänskliga sida någonstans.. Men visst, vad förväntar man sig när det är massa rea och hela denna Black Friday, Black Week, Black Weekend och vad det nu kan heta.

Hur som helst, när jag kom hem så la jag mig och sov direkt och nu är jag vaken igen. Kände verkligen hur jag behövde sömn då jag är helt slut, fastän att jag sovit lite - men som tur är kommer min kväll bestå av massa serie och bara ha en lugn kväll för mig själv.
Har faktiskt inte fyndat någonting under dagen, fick med mig en sovmask och ett par örhängen, men ingenting mer med det. Det är i alla fall någonting. Kommer att visa er bilder när det inte är så mörkt för brukar alltid ta bilder med hjälp av dagsljus då det blir bäst resultat på bilderna. Har ni fyndat någonting idag eller under veckan?

Nu tänkte jag att jag ska fixa mig en kopp te och kolla på massa avsnitt av Gossip Girl, sen får vi se vad som händer under resten av kvällen. Helgen kommer också bestå av att vila, ta det lugnt och verkligen inte göra någonting speciellt på grund av hur trött jag är och hur slut min kropp är.

Hörni, föresten - höll på att glömma att säga att jag äntligen har fått hem min studentmössa och den är verkligen helt perfekt! Hade sån otrolig tur att storleken på min mössa passade helt perfekt, det har jag varit lite orolig över att den inte ska passa, men turen var på min sida och storleken var perfekt och jag kunde inte bli mer nöjd.. Kommer självklart att visa er bilder på den med!
Nej, men nu blir det faktiskt att slå på serie, ta det lugnt med en kopp te och bara gosa ner mig i sängen resten av kvällen. Hoppas att ni har haft en underbar dag och att ni har fyndat massa saker på rean - now time for some alonetime.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229