Bra dag + otrevlig bilförsäljare

Känner att mitt instagramflöde just nu håller på att bli ett matflöde, haha.. Senaste har det varit mycket matbilder, men ska försöka ta lite mer outfitbilder nu när vädret börjat bli så mycket bättre och fotovänligt!

Min onsdag har varit ganska lugn, var väldigt trött imorse så jag sov ut lite till 10 tiden och efter det så åkte jag och mitt hjärta en sväng förbi bilkompaniet och kikade lite på bilar - ganska kul faktiskt men det var en grej som hände..
Vi gick in på Porsche för att kolla lite där, och jag tycker att Porsche har väldigt fina bilar så varför inte kika lite där också när vi ändå var där.. Men till saken, en av bilförsäljarna var riktigt otrevlig, det var som att så fort vi kom in var det verkligen inget bra bemötande. Sen när vi kikade runt lite så skrev jag på telefonen med min lillebror och såklart börjar denna bilförsäljaren nästan skrika och sa att jag inte får ta bilder och liksom attackerade mig för någonting jag inte gjorde.. Och jag skrev ju som sagt, tog INTE bilder. Efter det så fick min pojkvän samma skit, när han skulle öppna dörren för att komma in till kontoret där bilförsäljaren satt, dörren var lite på glänt så skriker han nästan på honom också att inte "hänga" på dörren..
Detta var en av dom sjukaste sakerna som finns och om jag ska köpa bil, oavsett från vilken bilfirma, märke eller bilförsäljare så är denna personen den sista jag skulle köpa av.. En så otrevlig och vidrig människa som tror att han har status för att han säljer Porsche..
Ville så gärna skälla ut denna människan, men istället gick vi där ifrån och sket fullständigt i det.. Usch, alltså vissa bilförsäljare som säljer exempelvis Porsche, dom tror att dom har en så hög status så att dom kan behandla sina kunder hur som helst - nej tack! Verkligen ingen person jag skulle köpa bil av!

Hur som helst, efter det så åkte vi till Hansa City och kikade runt lite på kläder och åt lunch på Ikea, så det blev en ganska bra dag, trots denna otrevliga bilförsäljaren.
Just nu håller jag på att göra iordning lite kvällsmat och ska sätta mig och äta framför det senaste avsnittet av Lucifer. Mer än så har jag inte planerat för ikväll - vad ska ni göra ikväll finisar?

Bjuder på en bild från Ikealunchen..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

linneahornback
linneahornback,
Vilken glädjedödare den där bilförsäljaren verkade vara, riktigt tråkigt med såna människor. Men köttbullarna ser ju sjukt goda ut 😍 Hoppas du hade en bra dag ändå 💖
nouw.com/linneahornback
LouiseHermes
LouiseHermes,
Verkligen, ja, ineas köttbullar är riktigt goda 😻🙏🏼
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229