Bra nyheter & im back

Hello babes, long time no update.. <3 Herregud, kommer inte ens ihåg senast jag satt och uppdaterade er, men men, im back.. Sitter just nu framför youtube och kollar lite och bara har en lugn kväll - jobbade till 21:30 idag och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lång, varm dusch och efter det fixade jag iordning lite vindruvor och en ny dricka jag köpte för första gången idag på Espresso House och kan ju säga att jag hällde i mig den ganska snabbt så det blev en ny favoritdryck! Någon av er som tycker om den?

Onsdag idag och jag har jobbat från 16:30 till 21:30, innan det så träffade jag min syster och vi åkte runt lite och kikade runt i butiker och trodde aldrig att det skulle vara så tomt ute som det var idag. Men det var ju bara bra för mig för jag kunde äntligen köpa det jag behövde utan att det skulle ta onödig tid med köer osv.. Skulle ha köpt ett doftljus, men av alla butiker jag kollade så hittade jag inte, så typiskt. Gillar inte Ikeas doftljus då dom inte luktar, föredrar Yankee Candle då man inte behöver låta dom brinna så länge innan det faktiskt börjar dofta i hela lägenheten. Men i alla fall, har fått med mig en del hem så kan fota det imorgon och visa mer av det.

Den senaste veckan så har jag haft lite planer och allt har gått super bra och jag har fått så bra nyheter, är så otroligt glad och äntligen är ett av mina stora mål i livet uppfyllt.. Mer om det kommer jag berätta längre fram, så håll utkik hörni!

Men vet ni vad, nu börjar jag bli så otroligt trött och imorgon ska jag upp tidigt och börja jobba klockan 7, så jag tänkte faktiskt att jag ska ta och lägga mig så jag blir pigg inför morgondagen. Jobbar inte så långt pass imorgon då jag börjar 7:00 och slutar 12:00 så det är ganska skönt ändå och ännu skönare att jag är ledig på fredag med innan jobbhelgen.
Hur som helst, hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en underbar dag och att ni har roliga planer inför morgondagen.. Godnatt på er finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en härlig dag 💛
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229