Chai latte & promenad

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har en underbar fredag framför er! ✨ Vaknade lagom tidigt idag och tänkte att jag kunde vara lite produktiv idag faktiskt.. Startade dagen med att diska, gå ut med soppor och plocka iordning lite och nu sitter jag i sängen och tänkte uppdatera er lite!

Dagen idag har jag inga speciella planer, jag tänkte att efter att jag laddat upp detta inlägget så ska jag ut på en promenad då det verkligen var riktigt skönt väder, solen är framme och det kan ju inte bli fel att gå med musik i lurarna, latte i handen och bara njuta liksom! 😍 Vad har ni för planer idag då finisar?

Här har ni även bild på hur dom nya naglarna blev, är verkligen så otroligt nöjd. (!!) Trodde aldrig jag skulle hitta någon som gjorde mina naglar så att jag blir hundra procent nöjd, men det har jag lyckats med. Hon som gör mina naglar heter SandyBellNailsLashes på instagram - riktigt duktig och så otroligt trevlig!

Hur som helst hörni, nu ska jag fixa en chai latte, dra på min ytterkläderna och bege mig ut på en promenad i det härliga vädret.. Tar alltid vara på solen då jag verkligen känner hur mycket piggare och gladare jag blir av solen! ☀

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229