Chokladmuffins & jobb

Hej på er finisar, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en toppendag hittills.. Vaknade upp vid klockan 7:00 imorse och startade dagen med en lite lätt frukost och gjorde mig iordning ganska snabbt för att bege mig mot jobbet.

Lördag idag och jag har jobbat mitt korta pass, imorgon blir det ett lite längre pass och ska fixa lite tidsinställda inlägg inför morgondagen då jag inte kommer hinna blogga under förmiddagen.
När jag slutade så gick jag förbi Coop och köpte en pepsi då det är så fint väder och det är lördag så passar jag på att unna mig en pepsi, haha.. Inte direkt världens lyx, men jag försöker att inte dricka så mycket läsk och har lyckats ganska bra med det faktiskt.
Just nu har jag precis bakat lite chokladmuffins då jag var lite sugen på det och tänkte att det blir lite bättre och roligare än godis, så det fick det bli.

På dagens schema återstår det bara städning, lite disk och tvätt.. Ska tvätta från 15:00 till 19:00 ikväll, så det ska bli skönt att få resten av tvätten klar och diska är det inte så mycket, bara det jag använde när jag bakade, haha. Men så skönt att kunna ha en produktiv dag - blir även lite bloggjobb emellanåt när jag tvättar. Vad har ni för planer idag då finisar?

Chokladmuffins

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229