Cup of tea

God morgon på er darlings, min sista lediga dag sen är jag tillbaka på jobbet igen och förmodligen kommer uppdateringen bli en aning seg.. Så därför kommer jag ta dagen till att planera lite kommande inlägg under veckan och ha allting redo och klart för uppladdning. Dock så jobbar jag bara måndag-torsdag, och sen är jag ledig igen fredag, lördag och söndag. Men ändå, alltid bra att ha uppdatering klart. 🌸 Helt ärligt så älskar jag att starta dagarna med att planera mina inlägg!

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och boken Yrke Influencer redo för att starta upp med att läsa lite, sen ska jag sätta mig med kalendern och planrea lite inlägg, och även lite videos ska jag planeras in. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska dricka mitt te, läsa ungefär ett kapitel och sen blir det dags för planering - hoppas att ni har en underbar dag framför er och att ni alla är pigga och glada!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Kan du inte dela med dig av hur du gör när du planerar dina inlägg? Vart hittar du inspirationen och hur strukturerar du upp allt?
nouw.com/linneaengelman
LouiseHermes
LouiseHermes,
Absolut det kan jag göra, skulle du vilja ha inlägg om det så kan jag absolut fixa det! 😃
nouw.com/louisehermes
KellyEricsson
KellyEricsson,
Kul med lite planering!💓
nouw.com/kellyericsson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, känns skönt att kunna sitta ner och planera kring allt annat än jobbet och fokusera på bloggen istället. 😊
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229