Dagen idag

Herregud, jag har varit så himla trött idag, somnade typ direkt när jag kom hem. Låg och kollade lite videos på youtube när jag kom hem och pratade lite med mitt hjärta i telefon och efter det somnade jag en timme. Känns lite onödigt att ta en nap vid 19-20 men jag var så himla trött och behövde verkligen vila en liten stund.

Just nu ligger jag i sängen med mjukiskläder och bara tar det lugnt, tänkte att jag skulle plugga lite på körkortsteorin och ha en lugn kväll för mig själv. Blev inte gymmet då jag ändå kände på mig att jag inte skulle orka så det får bli ett gympass imorgon eller på fredag då jag slutar tidigt. Imorgon kommer jag nog bara vilja städa lite här hemma.

Hur mår ni då? Jag själv mår ganska bra, är bara en aning seg just nu så lite småpluggande kommer det bli och efter det kanske jag hoppar in i duschen en snabbis och om jag orkar blir det mudmask också, haha. Men vi får se, tänkte att jag bara skulle uppdatera er lite just nu.. Mer uppdatering kommer imorgon, avslutar inlägget här och får hoppa in i duschen nu, plugga lite och somna till någon film - godnatt på er finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229