Dagens to do - jobba hemma

God morgon på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar start på denna fredag! <3 Vaknade för någon timme sen och har börjat storstäda samtidigt som jag dricker dagens första kaffe - har en hel del jag ska hinna med innan 13:30 så jag hinner med en dusch och göra mig iordning för jobbet.
Eftersom jag satsar på att bygga min business för att kunna jobba hemifrån på heltid så kan jag inte göra någonting annat än att ogilla dessa dagar när jag måste få en hel del gjort och har ett arbetspass att behöva gå till.. Längtar så tills jag kan börja jobba hemifrån på heltid och samtidigt få massa saker gjort som exempelvis storstädning samtidigt som jag jobbar. Alltså hur bra är inte det? 😍 Är ni också intresserade av att kunna jobba hemifrån på heltid och satsa på din egen business - kontakta mig via Instagram (LouiseHermez) så förklarar jag mer..

Vad har ni för planer idag då babes? Jag ska fortsätta bocka av allt från min to do list för dagen, sen blir det en dusch och fräscha till mig och sen bege mig mot jobbet. Ikväll kommer mitt hjärta och under helgen har vi en del saker vi ska göra också. Men jag kommer hålla er uppdaterade..
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe lite snabbt sen blir det fortsätta med avbockningen av dagens to do..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Åh så gott! Lycka till med jobbet. Kram
nouw.com/hannaemmy
Frida
Frida,
God räksalladen ser ut!
Att jobba hemifrån är ju det bästa som finns 😊 Speciellt då man kan resa runt samtidigt
fridachristina.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229