Det efterlängtade regnet

Vad ska jag säga, haha? Dessa senaste dagarna har jag jobbat så otroligt mycket och när jag har kommit hem så har jag inte gjort någonting annat än att lägga mig och sova. Känner verkligen nu när jag har min första lediga dag att jag är helt slut i kroppen och i huvudet. 💤

I dag startade jag min arbetsdag redan vid klockan 9 och herregud så mycket folk det har varit idag, det har varit en hel del att göra på jobbet då det varje sekund var en ny kund som kom in och gjorde en beställning.. Känns ändå ganska skönt nu i efterhand att man presterat så bra på jobbet som jag gjort i dag och kommer kunna njuta av min lediga dag utan problem.
Runt 11 tiden så kom det en rejäl regnskur och ni anar inte hur alla vi på jobbet började nästan skrika av lycka och kunderna vi hade just i den stunden var från utlandet och vet ni vad dom sa? Haha, dom sa "the swedes really loves rain".. Mitt svar direkt var ju att förklara hur det låg till med allting och det slutade med att vi hade en ganska bra pratstund med dessa kunder!

Efter mitt långa arbetspass i dag då var jag helt slut kan jag ju säga, ville inte göra någonting annat än att bara ta det lugnt, kolla runt på marknaden lite och sen hem och sova. Blev lite mat i magen också med Maja och Melissa, efter det så kunde jag knappt hålla mig vaken mer så jag gick hem och somnade i sängen i 2 timmar.. Känns så skönt att jag faktiskt kan ligga och kolla serie och bara ta det lugnt och vara för mig själv en hel dag innan jag börjar jobba igen.
Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska fixa i ordning lite blåbär som jag har i kylen och ladda på med lite Ramlösa vattenmelon med is som är min nya favorit helt klart, och bara ligga i sängen framför serie och ha en lugn kväll. Vad har ni för planer ikväll då finisar?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229