Det händer mig ALDRIG, men idag hände det

Good morning sunshines, hoppas att ni alla har sovit gott och att ni är laddade med energi inför denna fredagen. Vaknade för en stund sen och har precis ätit en smoothiebowl och sitter just nu med ett glas vatten och en kopp kaffe.. Perfekt start på dagen!
Något som var lite mindre perfekt nu på morgonen var att jag av alla människor som aldrig får näsblod, fick det helt plötsligt när jag satt och åt min smoothiebowl. Kände att det kittlades till i näsan så tog jag handen och kliade med ovansidan på handen om ni förstår hur jag menar, sen var det en massa blod där.. Hm.. väldigt skumt, men som tur så fick jag stop på det och kan starta min dag normalt igen.

Fredag idag och idag är det praktik som gäller, från 12 till 18 har jag praktik och mer än det vet jag inte vad jag ska göra faktiskt då jag inte har planerat så mycket mer.. Blir nog att planera blogginlägg inför helgen då jag ska jobba hela denna helgen också. Men det känns ändå ganska skönt att jobba så slipper man bara vara hemma och ha tråkigt hela dagarna på helger och lov..

Nu ska jag börja sminka mig och dricka mitt kaffe, sen ska jag bege mig in mot stan för att luncha innan jag börjar praktiken klockan 12. Hoppas att ni har fått en underbar start på dagen!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhh vilken härlig start på dagen det låter som!! VERKLIGEN! Kram söta och ha en underbar fredag <3

nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229