#DiamondDesire

Hej på er babes, hoppas att ni alla har haft en underbar torsdag och att ni alla mår bra! ✨ Kom hem för en liten stund sen, slutade vid 21:00 och åkte med min morbror och min kusin på lite ärenden och sen hämtade vi upp min lillebror påvägen hem och nu är jag äntligen hemma.. Har tvättat ansiktet med Lumispa och dragit på ansiktsmask och la mig nyss i sängen med en kopp grönt te och tänkte kolla ett avsnitt av Queen of the south.

Vaknade runt 11:00 imorse och fick lite gjort på min uppstartade business som jag ska berätta mer om snart - satt och skrev ner lite viktiga saker som är bra att veta och fick lite av det gjort och svarade på lite mail också när jag ändå hade datorn uppe och det var en stund innan jag skulle bege mig mot jobbet.
Som sagt så ligger jag i sängen nu och tänkte att jag skulle slå på ett avsnitt av Queen of the south, sen ska jag nog sova så jag ska upp tidigt imorgon igen.. Börjar jobbet klockan 7:00, men som tur är så jobbar jag bara till 13:30 och efter det så har jag en del att göra..
Har faktiskt känt mig lite halvt seg idag har haft en huvudvärk som kommit och gått under dagen, vet inte om det är för att jag alltid har tofs och råkat spänna åt den för hårt idag - men det tror jag inte, för brukar aldrig så huvudvärk av det som jag vet att många andra brukar få.. Men men, hoppas att en kopp te, lite vatten och sömn får mig att bli lite piggare.

Hur som helst, hoppas att ni alla mår bra och att ni får en god natts sömn - godnatt på er finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229