Drogad hos tandläkaren

Hej på er finisar och verkligen ett stort förlåt för att det har varit tomt här på bloggen och att ni inte har hört någonting från mig.. Men imorse så vaknade en timme innan jag skulle till tandläkaren, och därav hann jag inte uppdatera er. Efter tandläkarbesöket så kunde jag inte uppdatera heller då jag vart påverkad av lugnande som jag fick och tror inte att ni hade förstått om jag skrivit ett inlägg då det hade blivit så rörigt och ord hade bara varit massa bokstäver som inte bildar några ord, haha..

Men nu har jag vilat och jag känner att jag mår mycket bättre, fortfarande lite småseg, men det rullar på som vanligt i alla fall. Känns ganska skönt att jag har fått vila ett tag, och att denna helgen är min lediga helg så jag ska verkligen bara ta det lugnt framför massa serier, lite internetshopping och denna helgen ska jag även spendera en del tid på gymmet - så mysigt!
Just nu gör jag faktiskt inte så mycket, ligger i sängen med datorn och ett glas cola och njuter av solen med ett öppet fönster, tycker att solen är så otroligt mysig just nu och det känns verkligen nästan som sommar - älskar att vädret börjat bli över 10 grader så man äntligen kan plocka undan alla vinterkläder och köra på lite mer vår och sommarkläder! Tycker inte ni det?

Ikväll händer faktiskt inte så mycket, jag ska bara ta det lugnt som sagt och imorgon ska jag spendera dagen genom att städa, tvätta och göra fint här hemma, ska nog även försöka göra rent mina fönster nu när värmen ändå är här.. Så ikväll ska en lista skrivas över vad som ska göras imorgon och planera kring morgondagen.
För mig är det faktiskt en långhelg också då jag är ledig på måndag - det känns verkligen superskönt att vara ledig på måndag också och börjar inte skolan igen förens på tisdag - wihoo!

Mina senaste på instagram.. Glöm inte att följa mig @LouiseHermez

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229