Drömmig kollektion

Idag har det verkligen varit en toppendag, trots att jag var hemma från skolan på grund av mensvärk.. Mådde verkligen inte bra på grund av mensvärken, mådde illa, kände mig trött, var så trött att jag kände mig sjuk..

Sov bort hela morgonen och förmiddagen och efter det så hade min mensvärk gått över lite, så jag passade på att gå till affären och handla lite och hämta ut mitt paket från Bubbleroom - ni såg mitt kollage tidigare idag på vad paketet innehöll.. Verkligen tre helt drömmiga favoriter! Klänningen och playsuiten är ju Lovisa Barkman x Bubbleroom, verkligen så fina och henne kollektion tillsammans med Bubbleroom är verkligen så otroligt drömmig!
Ska försöka fota allt hur det ser ut på nu dessa dagar resten av veckan som jag är ledig - känner också att jag måste fota en lite mer lämplig header för denna årstid, haha. Just nu är den ju lite mer åt vinterhållet än sommar / vår hållet.. Måste även sola lite så jag inte ser så otroligt blek ut. 😌

Vad har ni gjort idag då darlings? Ikväll ska jag inte alls göra mycket, måste diska lite, men har inte orken till det med tanke på min mensvärk.. Men får se om jag tar tag i det ändå, eller om jag tar det imorgon bitti.
Hoppas att ni alla har haft en underbar dag och att ert humör har varit på topp - om inte, så är det en ny dag imorgon! <3

Föresten, har ni testat Daim mint Limited Edition? 😱 Den är helt klart en stor favorit hos mig just nu!!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

tandlakarvillan
tandlakarvillan,
åh mums, måste testa! Jag älskar mint!
nouw.com/tandlakarvillan
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, om du älskar mint kommer du garanterat att älska denna! 😃
nouw.com/louisehermes
amandasääv
amandasääv,
Åhh denna måste jag köpa! Låter ju så gott 😍
nouw.com/amandasääv
LouiseHermes
LouiseHermes,
Den är helt amazing 😃 Gillar/älskar man mint så kommer man älska denna! 😃 Så fräsch <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229