Efter en stressig & trött söndag

Vilken dag på jobbet alltså.. Nu känns det som att dom senaste dagarna så har jag bara skrivit om jobbet, haha. Men det är helt sjukt hur mycket energi som faktiskt går åt när man jobbar på Espresso House. Igår kom jag ju hem och hade ont i fötterna och benen, idag har jag ont i ryggen.. Så det är ju en hel del slit på kroppen och känner verkligen att jag skulle behöva en spa-weekend snart! 🌟

Just nu ligger jag i soffan och har precis dragit på mig mjukiskläderna och tänkte faktiskt spendera resten av kvällen här då jag verkligen inte känner för att göra någonting annat. är verkligen helt slut både psykiskt och fysisk och imorgon är det ännu en dag på jobbet så alla sekunders vila räknas om jag ska vara pigg imorgon också, haha.
Vad har ni gjort idag då finisar? Nu blir det att ta en dusch, göra en kopp te och lite kvällsmat och sen bara lägga mig i soffan igen och kolla lite youtube eller hitta någon bra film!

Hoppas att ni alla har haft en bra dag idag, och att ni inte är lika trötta och slitna efter denna söndag som jag är, haha. Nu blir det en lång och skön dusch, och ansiktsmask behöver jag verkligen då min hy blivit så torr nu när kylan har kommit.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229