Ej Aktiv, men jag är tillbaka

God morgon på er finisar, hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft underbara dagar nu när jag inte alls har varit aktiv. Anledningen till att jag inte har varit aktiv här är på grund av att jag inte har mått bra dom senaste dagarna och att jag inte kunnat uppdatera er då jag bara legat i sängen och inte alls gjort någonting.. Därav skulle det bara bli inlägg om när jag ligger i sängen och är sjuk - inte så roligt, men är tillbaka med uppdateringen igen!

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag hade tänkt att jag ska få lite städning gjort och ska även handla då det behövs en hel del här hemma.. Det är vad jag har skrivit ner som behövs göras idag - tänkte också att när jag är klar så ska jag sätta mig lite och kolla kläder då värmen är här lite man kan aldrig ha för lite vår och sommarkläder - har en hel del skor jag fått hem, nu är det bara kläder. Har hittat en så otroligt fin klänning, får hoppas på att den finns kvar så klickar jag kanske hem den - verkligen en sån klänning som är en ren sommardröm! Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska upp ur sängen och fixa någonting att äta, sen ska jag påbörja det jag har planerat för att snabbare bli klar med allt. Hoppas att ni har en underbar dag framför er med massa roliga planer!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229