En produktiv dag för mig

Godmorgon på er finisar, hoppas att ni har fått en god natts sömn och att ni vaknat upp på rätt sida med ett toppenhumör!

Vaknade för ett tag sen och sitter just nu med en kopp te och planerar en produktiv dag. Känner för att dom sista dagarna innan jag börjar skolan igen så vill jag få en hel del gjort, exempelvis så ska jag spela in en video idag, en imorgon och en på söndag, sen blir det kanske en på måndag också. En hel del tvätt och städ och planera blogginlägg och när videos ska laddas upp på kanalen - så för mig är det en del saker som ska göras, men jag kan inte göra någonting annat än att älska mina produktiva dagar!

Vad har ni för planer under denna fredagen då? Jag tänkte att jag ska planera dagen med vad som ska göras, sen ska jag göra mig iordning lite och hämta ut lite paket, efter det är min dag igång med allting som ska göras idag - känns ändå ganska bra att få massa saker gjort, speciellt nu när jag är ledig och har tid till det. När skolan börjar kommer jag varken ha orken eller tiden att kunna städa och hålla på, bara massa småstädning. Men men, tur att det är några dagar kvar av lovet.

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag göra mig iordning för att hämta ut lite paket och handla lite då jag planerat att laga lite Mac n' Cheese - så otroligt gott, älskar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Christer
Christer,
Jag har gjort det jag ska nu, snart ska jag koppla av för kvällen..
www.christerholm.nu
LouiseHermes
LouiseHermes,
så skönt att inte ha mer saker på schemat och ha allt avklarat 👍🏼
nouw.com/louisehermes
MarietteOhman
MarietteOhman,
ja Här ligger jag mittinatten o tvingar mig att kommentera då man gick med I följartråden.. hade inte räkna med gräsligt illamående på kvällen 😳 Haft en dag med mycket på schemat! ☺️🙌
nouw.com/marietteohman
LouiseHermes
LouiseHermes,
usch då, hoppas illamåendet går över! 🌸 hoppas att du har haft en underbar dag! 🥂✨
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229