En riktigt produktiv vecka!

En hel del städning och största delen av all tvätt är klar - jag kan inte bli mer nöjd över hur jag startade min dag. Min dag började med en god och nyttig frukost, plockade iordning tvätt och började tvätta och har städat hela lägenheten, nu är det bara lite disk kvar!

Söndag idag och jag har ingenting speciellt planerat, det som stog på schemat var storstädning, tvätta all tvätt, diska och gå ut med sopporna - nästan allt är klart, tvätten håller jag på med under dagen och det är lite disk kvar. Jag blev klar ganska så tidigt ändå, innan klockan 15:00 och jag är så nöjd.
Resten av dagen hade jag tänkt att jag ska ta det lugnt, planera kommande veckans blogginlägg, lite samarbeten att planera och försöka filma lite fler videos under veckan - känner verkligen att jag har varit väldigt produktiv den senaste veckan och vill gärna fortsätta med det och inte tappa inspirationen, rutinen eller orken och det kommer jag att satsa på då vintern snart är över och våren / sommaren är påväg. Vad har ni för planer idag då finisar?

Snart är det faktiskt dags för mig att börja shoppa lite vår och sommarkläder - skulle ni vilja att jag gör en "shoppa med mig"-video så får ni se vad det är jag beställer och gör en haul och säger vad jag tycker om produkterna? Skriv gärna en kommentar om det skulle önskas. Påtal om haul, jag har ju en haul jag ska göra med det jag shoppat under jullovet då det är en hel del saker, så i veckan ska den videon planeras in också.

Nu när tvätten är igång ska jag inte sitta vid datorn och slöa, nu ska jag ta tag i disken så det också blir klart, sen är det ingenting mer än att fortsätta med tvätten tills allt blir klart - så otroligt skönt.
Funderar på om jag ska till gymmet senare idag också, efter gårdagens gympass så mådde jag så otroligt bra i hela kroppen och saknar faktiskt att gymma, så nu kommer jag sätta mig och skriva ner ett gymschema och leta upp nyttiga recept på olika maträtter för att få lite mer inspiration!

Nystädat & fint!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229