En stressigare tisdag

Äntligen hemma efter mitt arbetspass och kan ju säga att idag är en av dom dagarna som det har varit som mest stress.. Känner verkligen att det är en sån otrolig lättnad att faktiskt vara hemma nu och lägga mig i sängen.
Har precis dragit igång min lilla dekorationskamin, rengjort ansiktet med min underbara Lumispa och kan ju säga att så mycket skit som jag hade i ansiktet på inte ens 12 timmars mellanrum sen jag körde Lumi i ansiktet i förmiddags är sinnessjukt.. Alltså trodde verkligen inte att det kunde samlas så mycket smuts på så få timmar. Tackar mig själv att jag investerat i en så otroligt grym ansiktsrengöringsmaskin - skulle ni vilja veta mer finns det på min instagram (LouiseHermez).

Imorgon är det en ny dag och jag jobbar från 7:00 till 15:30, efter jobbet ska jag fixa en liten snabb sak efter och ska nog träffa min kära barndomsvän Madde - vi får se vad vi hittar på men vi kommer nog att ta det lugnt hos henne och träffa hennes familj lite då det var så otroligt längesen jag träffade dom. Växte ju upp tillsammans och vi båda är assyrer, så för oss så blir vi som "kusiner" för att vi är så pass nära familjer om ni förstår.. För er som inte visste det är jag halv assyr och halv svensk, haha. 😌 Vad har ni för planer imorgon då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska göra iordning en kopp grönt te och bara koppla av framför youtube en liten stund, sen ska jag sova då jag ska upp klockan 5:30 imorgon för att börja ännu en dag denna veckan.
Hoppas att ni alla har haft en underbar tisdag och en mindre stressig tisdag än vad jag har haft, utöver stressen så har det faktiskt varit en riktigt bra dag!
Nu blir det en liten kopp grönt te och slå på någon video, sen är det dags för mig att sova - måste få några timmar sömn i alla fall, har en lite längre dag imorgon än vad jag brukar.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229