Entreprenör & Distributör det är skillnad

Good Morning Darlings! Hoppas att ni har fått en underbar sömn och att ni alla vaknat upp på rätt sida idag. Vaknade för en liten stund sen och håller just nu på att fixa i ordning en kopp kaffe och ska njuta av solen som lyser in i köket. Känns verkligen så skönt och man får en sån underbar energi av solljus och kaffe! ☕

Onsdag idag och det som står på schemat är en hel del faktiskt, därav gick jag upp nu ganska tidigt för att få saker och ting gjort här hemma. Satt och skrev en lista igår på vad som ska göras här hemma och jag blir mer peppad när jag skriver en lista och dekorerar listan genom att göra den lite fin, så ett tips från mig om du vill få saker gjort hemma - gör en fin lista, med lite rutor för varje sak som ska göras och kryssa i rutorna när du gjort klart den saken! 🌺 Vad har ni för planer idag då finisar?

Under den senaste tiden har jag fått så många meddelanden angående att bli "entreprenör" genom att sälja olika produkter, MEN, det jag tycker är lite roligt är att om man är återförsäljare / säljare för ett företag och säljer olika typer av produkter, då är det inte att vara "entreprenör" som dessa personer kallar det. Det är att vara en distributör - det vill jag bara förmedla till er som hör av er om att jag ska sälja produkter för ett företag och vara "entreprenör".. Så nej tack! Liksom en av mina kurser i skolan är entreprenörskap, så.. Ja!

Hörni, nu ska jag fixa i ordning mitt kaffe och starta dagen - hoppas att ni har en underbar dag framför er och att ni alla är på toppenhumör! Under dagens gång ska jag även försöka vlogga lite och se om det kanske är roligt eller ej att följa med mig här hemma när jag gör allt jag ska och kryssar för min "lilla" lista.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229