@Espresso House

Hej på er mina fina, hoppas att allt är superbra med er och att ni har fått en god natts sömn! ✨
Somnade runt klockan 5 inatt då jag verkligen inte kunde somna.. Men de gick och jag fick lite sömn i alla fall, för jag och Antonia vaknade vid 10:30 och gick upp och gjorde oss iordning samtidigt som vi drack varsin kopp kaffe.
Just nu sitter jag på Espresso House och väntar ut tiden tills mitt tåg går - jag kommer få sitta och vänta någon timma innan jag ska bege mig mot stationen.

Vad har ni för planer denna söndag?
Jag har inte så mycket som ska göras mer än tvätten - så när jag kommer hem så blir det tvätta, eventuellt städa lite smått och kanske ska rensa igenom garderoben, då jag känner att det verkligen behövs, haha. Vill även få annat att tänka på då en liten händelse har stört mig väldigt mycket sen igår..
Allt var så otroligt bra, fram tills runt 23 tiden då jag fick reda på en del saker som gjorde mig väldigt arg.. Blev faktiskt inte ledsen, men men..
Förlåt, att jag inte skriver ut vad som hänt känns lite taskigt, men det är mitt privatliv och vissa saker delar jag inte med mig av då jag vill hålla det privat. Men tänkte tala om det ifall det blir lite frånvaro från min sida här på bloggen..
Men nu ska jag njuta av min chai latte, och vänta in tåget!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229