Extra kaffe & jobb

Hej på er finisar, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni alla har fått en grym start på denna onsdag! 🌟 Vaknade för någon timme sen och har precis fått i mig lite mat i magen och ligger just nu i sängen och bara kollar lite youtube och fördriver tiden lite innan det är dags att göra mig iordning för jobbet.

Onsdag idag och jag vaknade ganska sent då jag var uppe ganska länge, tror jag somnade runt 3 inatt så förstår ju själv att jag måste sova ut lite extra för att kunna vakna pigg, men så pigg är jag inte, haha.
Har ingenting planerat mer än jobbet så idag är en hyfsat lugn dag - jobbar kvällspass 15:30 till 21:30 och imorgon ska jag jobba 7:00 till 13:30 och efter jobbet ska jag hem, duscha, och efter det åka till mitt hjärta. Men åker lite tidigare än vad jag brukar då jag planerat med min kusin att vi ska ut lite i stan och umgås lite.. Var så otroligt längesen vi sågs!

Nu tänkte jag att jag ska fixa lite mer kaffe och ta med på min promenad till jobbet, sen ska jag göra mig iordning för jobbet. Hoppas att ni alla har en toppendag framför er och att ni alla mår bra! <3

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229