Festliga dekorationer - Kalasdekorationer.se

Hur tråkigt är det inte att gå på olika festligheter och det inte finns minsta lilla dekoration? Själv så älskar jag när det är dekorerat och snyggt - till kalas eller alla andra olika festligheter så kan du hitta en hel del olika dekorationer.. Till babyshower, fest, kalas, bröllop, studenten, you name it! 🌸

Eftersom jag ska flytta i slutet av sommaren lite närmre hösten så har jag lite småplaner på att ha en liten inflyttningsfest och har därför kollat in hos Kalasdekorationer.se som har en hel del fina dekorationer och jag har hittat en del saker jag gärna skulle vilja ha - delar med mig av det jag har hittat än sålänge här nedanför..

Har ni några festligheter som ni ska hålla, eller vet ni någon som planerar lite festligheter framöver så kan ni tipsa om att Kalasdekorationer.se har en hel del fina dekorationer till alla möjliga festligheter - allt från barnkalas, till bröllopsdekorationer.

Gör som jag och kika in på deras hemsida och hitta det ni behöver till er fest - jag kommer definitivt sitta ett tag och kika igenom för att hitta den perfekta kombinationen med dekorationer till min nästa inflyttningsfest, och även till min lilla kusins kalas i början på vintern, kanske även till vanliga tjejkvällar hemma med tjejkompisarna bara för att få det där lilla extra.. 😍 Det är inte alltid roligt med tråkiga tallrikar med frukt på, så man kan ju lyxa till det lite med färgade tallrikar / koppar / muggar eller bara kanske strö över lite konfetti över bordet för att det ska se lite roligare och lyxigare ut!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Åååh vad fint!! <3
nouw.com/filippaml
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen så otroligt mycket fina saker! 😃
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229