Flytt & jobb

Ett väldigt stressigt och jobbigt arbetspass idag om jag ska vara helt ärlig.. Har verkligen inte haft humöret uppe - tror det har att göra med att jag inte kan sova normalt. Men men, det är bara att göra det bästa av det och hålla ut!

Började mitt arbetspass vid 13:00 och skulle slutat vid 19:30, men det blev längre än så.. Men men, nu är jag i alla fall hemma och har hunnit umgås lite med Mikaela och vi pratade lite om allt möjligt. Kändes väldigt skönt att bara sitta på en brygga med lite gott och bara ta det lugnt och prata om allt mellan himmel och jord efter dagen jag har haft..

Imorgon blir det ännu ett arbetspass, men som tur är behöver jag bara jobba 3 timmar imorgon och efter mitt arbetspass så är det en väldigt rolig sak som händer - jag ska nämligen skriva på lite papper för en ny lägenhet!! Är verkligen så otroligt taggad, detta är dock en tillfällig lägenhet för ungefär 6 månader då jag behövde ett snabbt boende tills en annan lägenhet blir ledig och jag eventuellt får förstahandskontrakt på den.. Ska verkligen bli så otroligt härligt att få flytta! Skulle ni vilja ha flyttvloggar isåfall så kan jag självklart planera in det i mitt schema - även lite videos på när jag köper hem saker till lägenheten och sådär? Skriv gärna vad ni tycker om den idén.

Men nu tänkte jag bara ligga i sängen framför någon serie eller om det finns någon bra film som kommit ut, sen ska jag lägga mig och sova - det har varit en väldigt händelserik dag och humöret har inte direkt varit på topp för det..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

isabellekahlin
isabellekahlin,
hoppas du får en bra dag! 😍😍
nouw.com/isabellekahlin
LouiseHermes
LouiseHermes,
Detsamma! 😊 <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229