För att inte tänka på det

God morgon på er finisar, hoppas att allt är superbra med er och att ni fått en underbar start på denna torsdag! ✨ Vaknade upp ganska tidigt och kunde inte somna om så jag har suttit framför youtube och inte gjort alls mycket sen jag vaknade mer än att jag har fått i mig frukost. Känns ändå ganska bra att vara uppe så tidigt då det känns som att jag kommer kunna hinna med en hel del idag - har inte så mycket planerat för idag mer än lite plugg och jobb framför datorn.

Vad har ni för planer idag då finisar? Som sagt har inte jag någonting speciellt planerat för idag utan jag ska ta det lugnt och få lite plugg gjort och även lite jobb framför datorn. Känns ändå ganska skönt med en lugn dag och få klart en del saker så att jag till helgen kan slappna av utan att tänka på någonting av det.

Nu tänkte jag att jag ska ta en promenad och sen hoppa in i duschen och fräscha till mig - sen ska jag sätta igång med pluggandet och få lite jobb via datorn klart så att lilla jag inte tänker på det i helgen och kan spendera tid till andra roligare saker, haha. Hoppas att ni har en underbar torsdag framför er så hörs vi mer senare! 🌸

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Ha en så din dag 😍🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Detsamma! 😃
nouw.com/louisehermes
Angelica
Angelica,
Lät ändå som en skön dag 😊
angelicawahlin.se
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen! 😊
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229