För mycket glass

Vilken dag alltså - kan ju säga att all min energi försvann efter mitt arbetspass. Slutade vid 14:00 och då möttes jag av att mamma och mina två mostrar kom och hämtade mig, vi gick direkt till Mc'Donalds och åt där, haha. Inte det godaste, men varför inte, det är inte så att jag äter där varje dag så det funkar.
Efter att vi hade ätit så kollade vi runt lite överallt och jag hittade ingenting faktiskt, lite tråkigt.. Men känns som att alla har rea och alla kläder i min smak antingen inte finns i min storlek eller är helt slut.. Men men, shoppar ju ändå mer på internet än vad jag gör i affärerna. Efter allt kollade i butiker så köpte vi lite glass och efter det åkte vi hem, och jag kan ju säga när jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade en timme. Egentligen tänkte jag inte sova, men det fick bli så, var helt slut.. Förstår inte hur jag kunde få all energi på förmiddagen innan mitt pass.. (?!)

Kom nyss hem igen efter att jag och mina kusiner åt kvällsmat ute och efter det satte vi oss vid Piren och njöt av kvällsolen och vi köpte lite glass nu med, haha. Har blivit för mycket glass för min del idag och jag är inte riktigt en glass människa, men idag gick det i alla fall.

Nu sitter jag med en kopp te och tar det lugnt framför tvn och tänkte inte göra så mycket mer.. Ska få lite bloggjobb gjort och efter det blir det att bara koppla av framför någon film eller något. Hoppas att ni alla har haft en toppen dag och att ni alla mår bra! <3

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Gott med glass 😄💛🌸💦
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen 😊 <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229