Förkylning + bihåleinflammation = halvt död

God morgon på er darlings, hoppas att ni alla har fått en god natt sömn och att ni alla mår bra! 🌸 Själv så ligger jag i sängen med en rejäl förkylning och bihåleinflammation på det, hur kul? Haha, nej det är verkligen inte alls kul, kan knappt andas när jag sover och när jag är vaken så måste jag snyta mig varje minut känns det som, haha.
Gjrode precis iordning en kopp te och tänkte bara ligga i sängen hela dagen och försöka ta det lugnt och hoppas på att jag mår bättre tills imorgon då jag jobbar igen. Har egentligen ett jobbmöte idag på kvällen, men det kommer jag inte kunna gå till på grund av mitt mående.

Eftersom klockan snart är 14:00 så har jag beställt hem en pizza från onlinepizza då jag känner att jag kan få äta lite onyttigt och skämma bort mig själv lite nu när jag är sjuk, så för mig blir det pizza och det godaste som finns när man är förkyld är ändå pizzasallad med hackad chili i, alltså finns inget bättre än det om ni frågar mig, haha.

Vad har ni för planer idag då finisar? Jag ska bara ligga i sängen och försöka må bättre så jag kan börja jobba imorgon - tycker det börjar bli lite långtråkigt att sitta hemma och inte ha någonting att göra mer än att kolla serie och kläder.
Hur som helst, nu ska jag vänta på att min pizza kommer hem och under tiden blir det youtube och hitta lite nya favoriter att klicka hem, alltså kläder då. 😉 Kanske blir något kollage med mina favoriter nu i höst!

Senaste på instagram, och där heter jag LouiseHermez

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Ushdå! Krya på dig!
nouw.com/andreatherese
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket! 🌷
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229