Försov mig 2 timmar

Hej på er babes, hoppas att ni har haft en underbar onsdag och att ni alla mår bra! <3 Min dag startade inte riktigt som jag ville då jag försov mig 2 timmar till jobbet så fick ringa och tala om det - sen var det bara att slänga på kläderna och nästan springa till jobbet. Har i alla fall arbetat mina 4 timmar idag och är äntligen hemma.
När mina dagar börjar med stress så blir resten av dagen inte alls bra, i alla fall största delen av dagen brukar inte jag vara på det bästa humöret om man säger så.. Men är i alla fall äntligen hemma och kan ta det lugnt och bara njuta av lugnet här hemma. Vad har ni gjort idag då finisar?

Men en sak som jag blev så otroligt glad över och är så otroligt tacksam för är att jag ligger just nu på 1 plats i Jönköping med bloggen.. Helt underbart hur jag tack vare er har kunnat klättra - tack till alla er finisar! <3

Men hörni, nu tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt och fixa iordning en kopp te och bara njuta av lugnet i soffan, sen får vi se vad jag mer hittar på.. Imorgon är ännu en dag med jobb framför mig och på fredag är det dubbelpass - så jag får passa på att ta det lugnt när jag väl kan.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
måste bara kika in och säga att du har en super fin blogg!<3 kram
nouw.com/hannalundqviist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229