Första gången, 2 saker

Hej på er darlings, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra tisdag hittills! Vaknade upp ganska sent idag men under hela morgonen / förmiddagen så vaknade jag och somnade om ganska mycket och har haft huvudvärk halva dagen med som tur så har den gått över i alla fall.

Idag har jag inte gjort så jättemycket faktiskt, vaknade och åt lite vofflor och sen mötte jag upp min syster som höll mig sällskap när jag tatuerade mig. Gjort min första tatuering som står för min hund.. Fick bli en halvmåne bakom örat, och för er som inte vet så heter min hund Luna och det betyder måne på latin.. Så det fick det bli. 🌙
I måndags gjorde jag även fransar och nya naglar - så både en första tatuering och fransar för första gången - men naglar, haha, det gör jag nya hela tiden, så det är inget ovanligt där och mer bilder kommer imorgon.

Nu tänkte jag att jag ska fixa iordning en kopp te, ta det lugnt framför serie och bara ha en lugn kväll/natt tills jag somnar.. Haha, får se om jag somnar tidigt eller om jag somnar sent..

Godnatt på er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229