Första veckan på sista månaden

God morgon på er babes, hoppas att ni alla har haft en underbar helg och att ni har fått bästa möjliga start på denna veckan. Kan inte fatta att det redan är December, men nu kör vi, första veckan av sista månaden på 2019!🌟

Vaknade för en liten stund sen och ska strax gå ut med Luna en snabbis, sen ska jag äta lite frukost och kolla lite youtube och sen blir det att bege mig mot jobbet. Ska jobba från 14:30 till 21:00 så ett kvällspass blir det idag. Mer än mitt arbetspass idag står inte på schemat, tänker att jag ska boka tvättid innan jag går till jobbet också så jag kan tvätta denna veckan innan det blir kaostvätt att tvätta, haha. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu ska jag ta och gå ut med Luna faktiskt och sen ska jag göra lite frukost och sen är det dags för jobb - hoppas att ni alla har en underbar måndag framför er och att ni alla är pigga och glada. När jag vaknade var det klarblå himmel och sol, sen snön och lite is som ligger på marken - måste ju bara säga att det inte finns några bättre vinterdagar än när vädret är som det är idag. Eller vad säger ni?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229