Frost, sol & ledig dag

Godmorgon på er mina fina solstrålar, hoppas att allt är superbra med er och att ni har vaknat upp på rätt sida med en underbar måndag framför er. Det första jag gjorde när jag vaknade var att tänka "vilken underbar dag jag har framför mig" - helt ledig från allt, jag har städat och gjort iordning allting, jag har tvättat och det är ingenting som står på schemat idag mer än att göra precis vad jag vill. Därför tänkte jag att jag ska spela in ännu en video! Behöver bli lite mer aktiv på youtube, därför har jag planerat en video varje vecka till en början, sen får vi se hur mycket fler videos jag gör då det beror helt på om det bli uppskattat och sen för att det ska bli mer variation här på bloggen.

Måndag idag och det är en ny vecka och jag startar min vecka med att tända mitt doftljus som doftar så otroligt gott (snowflake cookie Yankee Candle), dricka en kopp te och uppdatera bloggen samtidigt som det är otroligt mycket frost ute, men det mest underbara är nog solen och klarblå himmel.
Som sagt så tänkte jag att jag ska spela in en video idag för att videon ska komma upp senare under veckan, ska även hämta ut ett paket innan det då detta ska bli en haul, det jag shoppa under december månad. Om jag hinner innan det blir för mörkt kanske jag spelar in ännu en video, men jag vet inte vad, så ni får gärna skriva en kommentar vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen i videoformat!

Vad har ni för planer idag då finisar? Hur som helst, nu ska jag dricka mitt te innan det hinner bli kallt, sen ska jag kila iväg och hämta ut mitt paket och småhandla lite - hoppas att ni har en underbar dag framför er och att ni också får se lite av den underbara solen!

Good Morning!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

evelinaflod
evelinaflod,
Låter som en underbar måndag!
nouw.com/evelinaflod
LouiseHermes
LouiseHermes,
Verkligen - efter en lång och produktiv vecka är det skönt med en ledig måndag! 😃 Dock blir det lite tråkigt att inte ha någonting att göra alls. 😊
nouw.com/louisehermes
Lantlilivmittistan
Lantlilivmittistan,
Njut av din måndag 🌸
nouw.com/lantlilivmittistan
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack tack, detsamma! 🌸
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229