Frukost på IKEA

God kväll på er babes, hoppas att allt är superbra med er och att ni alla har haft en underbar tisdag! ✨ Startade min tisdag med att jag, mamma och min moster åkte en sväng till Hemmahallen och kikade lite, efter det så var vi så hungriga och hade bara druckit varsin kopp med kaffe så det blev frukost på IKEA.. Så gott, perfekt en tisdag och boosta energin lite så tidigt på veckan.
Efter frukosten på IKEA så kom vi hem och jag var inte hemma så länge innan jag sedan begav mig mot jobbet. Har känt mig ganska seg idag och vet faktiskt inte varför - har precis blivit frisk så tror inte det är att jag håller på att bli sjuk igen.. Men man vet aldrig, får hoppas på att jag är piggare imorgon. Vad har ni haft för planer idag då finisar?

Tänkte att jag skulle fixa lite käk och sen hoppa in i duschen och efter det lägga mig, eller ja, kanske inte sova, men gosa ner mig i sängen i alla fall framför någon serie och bara ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag och att ni är betydligt piggare än vad jag är just nu, haha.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Mysigt. Har faktiskt inte ätit frukost på Ikea men det kanske man skulle ta och göra nån dag😀
nouw.com/amandasääv
adelinaliden
adelinaliden,
Så fina bilder!!
nouw.com/adelinaliden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229