Frukost, planering & äntligen ledig

Innehåller affiliate-länkar

God morgon på er, en god natts sömn är precis vad jag har fått, trots att det bara var några få timmar. 🌸 Har ni fått en god natts sömn inatt?

Vaknade upp runt 11 tiden och låg kvar ett tag och scrollade igenom telefonen och kollade igenom nattens notiser. Nu har jag äntligen gått upp efter 1,5 timme liggandes i sängen och kollat telefonen, haha. Kan inte ligga hur länge som helst när jag äntligen har min första dag ledig från jobbet.

Idag har jag faktiskt ingenting speciellt planerat, det enda som jag hade tänkt att göra idag var att diska, städa lite och planera kring bloggen. Känns verkligen som att det behövs då mitt bloggande har blivit så otroligt dåligt, så nu när jag har långledigt från jobbet ska en hel del inlägg planeras, vissa tidsinställda och vissa skriver jag dom dagarna dom ska upp. 😃 Vad har ni för planer idag då finisar?

Men nu tänkte jag att jag ska äta lite frukost och dricka mitt te, sen ska jag börja planera dagen och kommande dagar kring bloggen. Hoppas att ni har fått bästa möjliga start på dagen och att ni alla mår tipptopp!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229