Frukost & serie

God morgon på er darlings! Vaknade för en stund sen och sitter just nu med lite frukost och tänkte starta min dag med serie och youtube. Min första lediga dag av fyra och det jag hade tänkt att jag ska få gjort är städning, tvätt (åtminstone boka tvättid) så jag hinner tvätta allt i tvättkorgen. ✨
Det jag har hunnit med hittills är att fixa en god frukost, laddat upp lite nytt på min bloppis (LouiseHermes.Bloppis) och nu blir det att ta det lugnt och kolla serie och starta dagen på bästa sätt.

Vad har ni för planer idag då finisar? Som jag skrev tänkte jag bara ha en hemma dag, städa lite, boka tvättid och eventuellt tvätta. Kommer även lägga ner en del tid på att fixa iordning lite roliga inlägg och även planera lite kring videos då det var ett tag sen nu - kanske en video där jag presenterar Luna? Vet att många skrivit att ni vill se hur jag bor, men just nu är det fortfarande kaos, men kanske hinner fixa iordning allting nu under mina lediga dagar och ge er en liten housetour - vad tycker ni om det?

Hur som helst, nu skriker min mage efter mat och jag ska ta och få i mig lite frukost framför några avsnitt på en ny serie jag fastnat helt för, Queen Of The South, riktigt bra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229